Vacatures/Stage

Vacature consulent Passend Onderwijs

Voor het team passend onderwijs zijn wij op zoek naar een cosulent Passend Onderwijs. Het team passend onderwijs (2 collega’s) ondersteunt en versterkt professionals op de scholen bij het realiseren van onze gezamenlijke opdracht binnen het passend onderwijs. Als consulent functioneer je hierin zelfstandig, vanuit eigen leiderschap en verantwoordelijkheid. Je vult elkaar aan, versterkt het team en draagt bij aan de continue verbetering van de kwaliteit. Je werkt nauw samen met professionals op de scholen en externe professionals in de regio zoals leerplichtambtenaren, wijkteammedewerkers en jeugdzorgprofessionales. Als consulent ben je eigenaar van een of meerdere scholen, projecten en expertisegebieden.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Bij voorkeur heb je ervaring met en binnen het voortgezet onderwijs. Dit kan zijn als gedragswetenschapper, maar ook als schoolpsycholoog of pedagoog. Kennis van of ervaring met een specialisme binnen (passend) onderwijs is een mooie aanvulling en kennis van de sociala kaart in de Kop van Noord-Holland een absolute pré! 

Naast opgedane passende werkervaring voel je je vooral aangetrokken tot onze gezamenlijke opdracht en de bijdrage die jij binnen deze functie kunt leveren aan die opdracht. Je hebt ervaring met het leiden van projecten en begeleiden van processen. En tot slot ben je veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen. Klik hier voor de uitgebreide functieomschrijving.

Dit is wat wij jou in ieder geval kunnen bieden:

  • Een zelfstandige functie in een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor reflectie.
  • Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief.
  • Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de CAO VO.

Je kunt tot en met 31 oktober 2021 solliciteren op deze super leuke baan!
Mail je motivatiebrief en cv ter attentie M.J. Scheltema de Heere, via info@swvknh.nl

 

Voor stages kan je je CV en motivatie sturen naar info@swvknh.nl

Elk schooljaar hebben we een enkele plaats voor een HBO en/of universitaire student binnen het SWV.

02
november

Workshop Angstige Leerlingen

03
november

Bijeenkomst Commissie Toelaatbaarheid